Anderen zien 24/7 bereikbaar: jij ziet een gezonde balans.

Zie jij ook meer in cijfers?

Dan is werken bij CROP wat voor jou. Natuurlijk zijn cijfers de essentie van ons vak. Maar door aandacht voor het verhaal achter de cijfers helpen we organisaties op weg en maken we ondernemen pas echt mogelijk.
Solliciteer op een van onze vacatures of bekijk ons verhaal.

Samen op koers

CROP vindt het welzijn van haar medewerkers erg belangrijk. Een open werksfeer, doorgroeimogelijkheden en een goede balans tussen werk en privé. Uiteraard staat ook kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Wat wij van jou verwachten is dan ook dat je meewerkt aan het leveren van deze topkwaliteit! Maar wat verstaan we daaronder. En hoe kijken we daar tegenaan?

Op dit moment zijn wij op zoek naar een ondernemende tax consultant in Amersfoort. Details kun je hier lezen.

 

 

Ik ben daadkrachtig en neem verantwoordelijkheid voor de keuzes die ik maak. Ik ben praktisch en oplossings-en resultaatgericht. Ik werk vanuit gelijkwaardigheid en ben gericht op de ontwikkeling van organisaties en van de mensen in die organisaties. Ik ben mensgericht, omgevingsbewust, klantgericht, flexibel en relationeel sterk. CROP is een organisatie van registeraccountants, belastingadviseurs en pensioenadviseurs. Daarnaast voorziet CROP ondernemers van juridische en HRM advies en worden ondernemers begeleid bij verkoop of overname.

Neem contact op
Deel via... ... of praat mee via onze

Leave A Reply