CROP – Carrière

Je bent in beweging. Of je nu aan het begin van je carrière staat, of een doorgewinterde professional bent. Je wilt vooruit, je talenten ontwikkelen en doen waar je goed in bent. Verandering zie je als een uitdaging. Je bent ambitieus, pro-actief en flexibel. Je past je aan aan de veranderende markt, de technologische ontwikkelingen en aan de wensen van de klant. Dan wil je ook werken bij een organisatie die altijd in beweging is.  Waarin je waarde kunt toevoegen. Je binnen de grenzen van de mogelijkheden op zoek kunt naar de beste oplossing voor de klant en essentieel onderdeel uitmaakt van een team. Welkom bij CROP.

Bekijk hier onze vacatures op Tax Talents of op onze eigen website.

Wil je een overzicht van onze vacatures? Klik dan op deze hier of neem direct contact op met Weijmie Roseboom. Zij is bereikbaar op:

telefoonnummer:  033-4635727
e-mailadres:         wroseboom@crop.nl

20160315 LOGO Beeldmerk CROP FC 102015

Ik ben daadkrachtig en neem verantwoordelijkheid voor de keuzes die ik maak. Ik ben praktisch en oplossings-en resultaatgericht. Ik werk vanuit gelijkwaardigheid en ben gericht op de ontwikkeling van organisaties en van de mensen in die organisaties. Ik ben mensgericht, omgevingsbewust, klantgericht, flexibel en relationeel sterk. CROP is een organisatie van registeraccountants, belastingadviseurs en pensioenadviseurs. Daarnaast voorziet CROP ondernemers van juridische en HRM advies en worden ondernemers begeleid bij verkoop of overname.

Neem contact op
Deel via... ... of praat mee via onze

Leave A Reply