International Management Forum (IMF)

IMF is gespecialiseerd in het uitgeven van veelal schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van tal van (veelal certificerende) post-HBO opleidingen, masterclasses en trainingen. IMF is al meer dan 25 jaar actief op de Nederlandse markt. Internationaal worden onze cursussen gekocht en bezocht door organisaties uit meer dan 40 verschillende landen. De cursussen die wij uitgeven en organiseren sluiten direct aan bij het professionele belangstellingsniveau van onze klanten. Wij bieden onder meer cursussen aan op het gebied van Transfer Pricing en BTW.

Transfer Pricing houdt een groeiend belastingrisico in

De aandacht voor Transfer Pricing is de laatste jaren sterk toegenomen. Met het op 5 October 2015 verschenen finale rapport ‘BEPS 13 Transfer Pricing Documentation and Country-by-Country Reporting’ van de OESO, worden internationaal opererende bedrijven geconfronteerd met nieuwe transfer pricing documentatievereisten. In veel landen hebben de fiscale autoriteiten daarnaast specifieke wetgeving op het gebied van Transfer Pricing ingevoerd die onder meer tot wettelijke documentatie heeft geleid. Overal ter wereld voeren de belastingdiensten ook nog eens hun Transfer Pricing controles op, met alle gevolgen van dien. Wanneer u geconfronteerd wordt met een Transfer Pricing controle moet u vaak in zeer korte tijd antwoord kunnen geven op alle vragen die de belastingdienst u stelt. Het is dan ook van groot belang om op deze vragen te anticiperen door een consistente Transfer Pricing policy op te stellen.

Hebt u interesse in één van onze leergangen? Klikt u dan hier voor ons aanbod.

Heeft u vragen? Neemt u dan onderstaand contact met mij op.

Carolla Hoeven

Ik ben mede verantwoordelijk voor het up-to-date houden en uitbreiden van het portfolio. Ik heb veel contact met externe auteurs/trainers voor het afstemmen van de trainingen en met mediapartners voor het onderhouden of aangaan van samenwerkingen.

Neem contact op
Deel via... ... of praat mee via onze

Leave A Reply